Om os

Vi har altid været fascineret af tekstiler og den store forandring, de kan skabe i et hjem. Da vi opkøber dels udvalgte tekstiler, dels kurante restlagre og -partier, kan udbuddet variere, men bedste kvalitet garanteres altid. Kig indenfor i vores butik hos "Fabrikanterne" i Latinerkvarteret, Vejle Midtby, og få idéer og inspiration - det er helt gratis!

møbelstof møbelstoffer ompolstring møbelstoflageret stoflageret reststoffer stofdesign stofpuder kreagrupper kvadrat jab Jonna Skovsbo Hagemann

Jeg har arbejdet som lærer på Kirkebakkeskolen i Vejle. Har i hele voksenlivet arbejdet med kunst - såvel som udøvende billedkunstner, underviser og som tovholder i forbindelse med forskellige kunstprojekter. Har stor interesse i personlig boligindretning og har leveret konsulentbistand inden for dette område.

Jonna Skovsbo Hagemann
møbelstof møbelstoffer ompolstring møbelstoflageret stoflageret reststoffer stofdesign stofpuder kreagrupper kvadrat jab Aase Rønø

Jeg har arbejdet som lærer på Kirkebakkeskolen og Rødkilde Gymnasium i Vejle. Er kreativt arbejdende - specielt i forbindelse med musik og boligindretning. Har på hobbyplan syet og kreeret en del til boligudsmykning og inventar.

Aase Rønø